Reviews

"Afspraken worden nagekomen en er is ook veel kennis van de juridische kant. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant."

- Europese aanbesteding voor maaimachines -

B. Visser, Teamleider cluster Buiten bij gemeente Bronckhorst

"Erg prettige samenwerking tussen United Quality en RMN. De algehele beoordeling vinden wij daarom goed."

- Advies en ondersteuning bij de uitvoering van een Europese aanbesteding voor inhuur van voertuigen en materieel -

S. van Dam, Assetmanager bij Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)

"Onze algemene beoordeling over United Quality is uitstekend. De technische inbreng en begeleiding in het proces zijn wij het meest tevreden over."

- Europese openbare aanbesteding voor ondergrondse containers inclusief aan verwante producten en diensten -

R. Wind, beleidsondersteuner afvalprojecten bij gemeente Midden-Groningen

"Wij hebben een goede ervaring met United Quality. Waar wij het meest tevreden over zijn is dat de organisatie laagdrempelig is, je legt vrij eenvoudig contact met de juiste persoon. Geen gedoe met een callcenter, maar bijna altijd rechtstreeks te bereiken via de telefoon, app of email."

- Europese openbare aanbesteding ten behoeve van het leveren van een kraan-kipper voertuig -

R. Cannegieter, teamleider openbare werken bij gemeente Westerwolde

"Over de kwaliteit en persoonlijke benadering van United Quality zijn wij het meest tevreden. Daarom is onze algemene beoordeling uitstekend"

- Europese openbare aanbesteding voor de verwerking van GFT -

B. Gagel, coördinator beheer afvalbeheer bij gemeente Amstelveen

"Wij hebben een uitstekende ervaring met United Quality. Waar wij het meest tevreden over zijn is de bereikbaarheid, maar ook de kennis van zaken en het maken van goede afspraken."

- Advies en ondersteuning bij de uitvoering van een meervoudig onderhandse aanbesteding ten behoeve van de levering van 2 soorten tractoren -

L. Schoonderbeek, beleidsmedewerker Team BOR bij gemeente Heemstede

"Het proces is naar wens verlopen bij United Quality. Ze zijn betrokken en hebben kennis van de materie. Daarom geven wij United Quality een goede algehele beoordeling."

- Europese openbare aanbesteding voor het leveren van elektrische voertuigen-

B. Adelmund, directeur bij N.V. Reinis

"Onze algemene beoordeling is uitstekend. Het meest tevreden zijn wij over de aanwezige kennis en de professionele, maar toch warme omgang van United Quality."

- Europese openbare aanbesteding voor verwerking van metalen -

B. Gagel, coördinator beheer afvalbeheer bij gemeente Amstelveen

"Wij hebben ervaren bij United Quality dat ze een goede inhoudelijke expertise op zeer hoog niveau hebben en we zijn zeer tevreden omtrent de service (betrokkenheid)!

Wel hebben we een kleine suggestie ter verbetering: In het kader van verwachtingsmanagement vroegtijdig (indien mogelijk a.d.h.v. bijv. een proforma en/of kosteninschatting) het meerwerk overzichtelijk in kaart brengen. Ondanks deze kleine suggestie vanuit ons blijft onze algemene beoordeling over United Quality is uitstekend!"

 

- Advies en ondersteuning ten behoeve van een Europese aanbesteding voor afvalinzameling- en verwerking -

J. Kist, Sr. Inkoopadviseur bij Vitens

" Wij hebben een uitstekende ervaring met United Quality. Wij zijn heel tevreden over de kennis, het luisteren en hebben we gemerkt dat ze echt interesse tonen in het probleem van de klant. Bij United Quality staat de klant centraal en dat vinden wij uniek."

- Het opstellen van een visie ten behoeve van transitie naar een duurzaam wagenpark  -

A. Hoek, accountmanager voertuigen bij gemeente Almere

" Onze algemene beoordeling over United Quality is goed. Waar we het meest tevreden over zijn is de kundigheid van United Quality en de snelle acties/ reacties."

- Advies en ondersteuning bij de uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van brandstoffen -

Y. van Hees, teamleider bij gemeente Sliedrecht

" Wij hebben een goede ervaring met United Quality. Wij zijn het meest tevreden over de inhoudelijke bijdrage en het meedenken. Wel hebben we nog een kleine suggestie ter verbetering: "de suggesties zitten in de opdrachtkant " In de opdracht had duidelijker moeten zijn wat de rol van de werkgroep aanbesteding was."

- Europese aanbesteding verwerking restafval -

O. Stofberg, strategisch adviseur afvalmanagement & circulariteit bij RD Maasland

" Wij hebben de samenwerking met United Quality als goed ervaren. United Quality geeft goede begeleiding en is zeer vakbekwaam."

- Het leveren van een kraan-haakarm voertuig -

S. Huntink, afdelingshoofd openbare werken – buitendienst bij gemeente Montferland

" Wat een uitstekende ervaring hebben wij met UQ! De heldere communicatie en prettige omgang op niveau van de klantrelatie maar ook het inhoudelijke werk. UQ borgt gezamenlijk de kwaliteit aan en voor haar klant op zeer professionele, maar ook menselijke wijze. Je voelt je klant maar door de deskundige en prettige samenwerking ook één team. Soms vergeet je dan bijna dat deze bestaat uit een opdrachtgever en een opdrachtnemer. Daarnaast is het ontvangen van advies (gevraagd en ongevraagd) een groot pluspunt. Zaken waar ik soms niet aan dacht, denkt UQ wel aan. Ongeacht besluitvorming helpt het heel erg om de informatie compleet inzichtelijk te krijgen zodat de juiste besluiten genomen kunnen worden. Ontwikkelingen houden we allemaal in de gaten, alleen UQ is hier nog sterker in thuis en dat geeft veel voordelen. Kortom; een professionele partij met kennis, deskundigheid en menselijkheid. Heel waardevol! Vooral zo door blijven gaan zoals ik heb mogen ervaren. Verbeterpunten kan ik oprecht niet noemen, het is uitzonderlijk, maar ze zijn er in dit geval gewoon niet."

- Uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van onderlossende containers inclusief aanverwante producten en diensten -

S. Pellis, contractmanager afval en schoon bij gemeente Lansingerland

"Onze algemene beoordeling over United Quality is uitstekend. Wij hebben goede ondersteuning gehad met fijne begeleiding en de juiste vragen werden gesteld."

- Uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van ondergrondse containers inclusief aanverwante producten en diensten -

R. Oosterhof, teamleider afvalbeheer bij gemeente Amstelveen

"Onze algemene beoordeling over United Quality is goed. We hebben goede adviezen en geboden maatwerk gekregen voor onze aanbesteding. Een hele fijne begeleiding tijdens het proces van beoordeling. Ook bij vragen merkte we dat ze enorme inhoudelijke kennis hebben omtrent inhoud. "

- Advies en ondersteuning bij de uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van tractoren en materieel  -

A. van Bodegom, Locatiemanager A bij Sportbedrijf Rotterdam

"Wij hebben ervaren bij United Quality dat er een compleet pakket wordt aangeboden. De uitvoering is prima waarbij duidelijk aan de opdracht vastgehouden wordt. Daarbij worden alle besluiten en handelingen nauwkeurig gedocumenteerd. Een uitstekende ervaring!"

- Projectleider Speciale Voertuigen -

K. van den Berg, Specialist materieel & huisvesting bij Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond

"Wij hebben een uitstekende ervaring met United Quality. Wij zijn met name zeer tevreden over de inhoudelijke kennis en snelle afhandeling van United Quality."

- Het uitvoeren van een second opinion op het technisch bestek van hulpverleningsvoertuigen -

J. Lucassen, Inkoper bij Veiligheidsregio Holland Midden

"Wij hebben de dienstverlening als uitstekend ervaren, de snelheid van reageren, materiedeskundigheid en het prettige overleg"

- Meervoudig onderhandse aanbesteding voor een kraan t.b.v. een inzamelvoertuig -

D. Douma, inkoopadviseur bij gemeente Midden-Groningen

"Het meest tevreden ben ik over de samenwerking, het ontzorgen en de kennis van de supportant. Een uitstekende algehele beoordeling.''

- Europese aanbesteding levering van maaimachines -

M. van Egmond, Bedrijfsvoerder Domein Beheer bij gemeente Raalte

“Snelle en goede communicatie. Daarnaast wordt ook de deskundigheid in dit traject zeer gewaardeerd. Een goede ervaring''

- Meervoudig onderhandse aanbesteding personen- en bestelauto’s -

Y. van Hees, Teamleider bij gemeente Sliedrecht

“De accurate ondersteuning en begeleiding in het aanbestedingstraject was uitstekend. De contactmomenten waren fijn; er wordt snel gereageerd en er wordt goed meegedacht."

- Europese aanbesteding operationele lease -

F. Kloeg - Visser, inkoopadviseur bij gemeente Vlaardingen

"De samenwerking heb ik als uitstekend ervaren: de bereikbaarheid, inzet en het meedenken
van de medewerkers"

- Europese openbare aanbesteding voor de levering van bedrijfskleding -

C. van den Barselaar, werkzaam bij gemeente Alphen aan den Rijn

"Uitstekende ervaring met de adviseur van United Quality. Zeer tevreden over de snelle en duidelijke communicatie en ook m.b.t. de technische kennis van zaken"

- Europese aanbesteding ten behoeve van brandstoffen -

Z. van Kastel, inkoopcoördinator bij N.V. Haagse Milieu Services

''Goede beoordeling. Ik ben het meest tevreden over de goede samenwerking tussen United Quality en de gemeente.''

- Uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de inhuur van verschillende soorten hoogwerkers

M. Blekkink, Inkoper bij Gemeente Bronckhorst

"Wij hebben een uitstekende ervaring met de adviseur: goede begeleiding, helder stappenplan, komt afspraken goed en snel na, vriendelijk in de omgang"

- Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van 2 soorten veegmachines -

Dhr. Y. van Slooten, beheerder schone leefomgeving, duurzaamheid en wagenpark bij gemeente Leidschendam-Voorburg

"Wij zijn zeer tevreden over de prettige samenwerking en kennis en kunde van United Quality"

- Het opstellen van een technisch bestek voor riool camera inspectievoertuigen -

C. Roolvink, wagenparkbeheerder bij Twente Milieu

"Het meest tevreden ben ik over de begeleiding en input bij het proces. Goede communicatielijnen. Uitstekende begeleiding''

- Europese openbare procedure ten behoeve van de levering van containers en aanverwante producten en diensten -

B. van Riet-van Alst, Adviseur Leefomgeving bij gemeente Terneuzen

"Een goede beoordeling. Ik ben het meest tevreden over de aanwezige kennis omtrent de aanbestedingsregels''

- Europese openbare procedure van de levering van een elektrische veegvuilauto met zijbelading en 3 elektrische veegvuilauto’s zonder zijbelading -

B. Adelmund, Directeur van N.V. Reinis

"Een uitstekende beoordeling. Goede begeleiding door een betrokken, enthousiaste adviseur die beschikt over de benodigde en gewenste kennis''

- Europese openbare procedure voor de levering van achterladers met multifunctionele containerbelading voor de gemeente Putten - 

B. Kroes, Medewerker Centrale Inkoop bij gemeente Putten

"Wij werken al jaren met elkaar samen en dat maakt dat wij elkaar op het proces en de inhoud goed begrijpen. Dit maakt dat de aanbesteding soepel en efficiënt verloopt"

- Europese openbare procedure voor afvalinzameling in de gemeenten Dinkelland en Tubbergen - 

R. van Rossum, manager uitvoering bij NV ROVA gemeenten

"Met onze, altijd klantvriendelijke, adviseur ervaren wij een super service en een geweldige vakbekwaamheid en kennis in vrijwel alles wat met een aanbesteding en techniek te maken heeft"

- Meervoudig onderhandse aanbesteding t.b.v. de levering van een tractor inclusief appendages -

E. Kuiter, medewerker technische uitvoering bij de gemeente Texel

"Zeer prettig contact en zeer professionele begeleiding. Door de expertise en begeleiding zijn er juiste keuzes gemaakt waar wij zelf veelmeer tijd bij kwijt geweest waren."

- Uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van gladheidbestrijdingsmaterieel -

J. van Hevelingen, teamleider buitendienst bij de gemeente West-Betuwe

"Wij zochten naar inhoudelijke kennis en expertise voor onze aanbesteding bestelwagens. Deze hebben wij zeker gevonden bij United Quality, maar ook een zeer persoonlijke benadering door de consultant en fijne samenwerking."

- Opstellen van een technisch bestek ten behoeve van een Europese aanbesteding voor de levering van 5 soorten bedrijfsvoertuigen -

I. Damen, werkzaam bij de afdeling inkoop van de gemeente Coevorden

"Wij zijn te spreken over de kennis van de adviseur en de welwillendheid om mee te denken over een passende oplossing."

- Uitvoering van een Europese aanbestedingsprocedure voor de levering van tractoren en een versnipperaar -

C. Jager, werkzaam bij de afdeling aanbestedingen van gemeente Culemborg

"Wij kijken terug op een goede samenwerking en advisering"

- Levering ondergrondse containers en GF-containerbehuizingen -

J. Eggebeen, vakspecialist CT bij gemeente Middelburg

''Uitstekende beoordeling en dan met name de betrokkenheid, kennis en kunde. De medewerkers van United Quality worden gezien als collega's, ze passen zich razendsnel aan en kennen de bedrijfscultuur als geen ander. Het zijn echt toppers.''

 

- Europese aanbesteding ten behoeve van de levering van een haakarmvoertuig met kraan -

H.M. Kallenkoot, Beleidsmedewerker Beheer Buitendienst bij gemeente Tytsjerksteradiel

"De ervaring met de adviseur is uitstekend: prettige communicatie, snelle opvolging van vragen, out of the box denken, veel kennis van de aanbestedingsprocedures en het aan te besteden product, waardoor we nu precies krijgen wat we wensten"

- Onderhandeling zonder bekendmaking met vrijwillige transparantie vooraf ten behoeve van de aanschaf van 2 plug-in hybride vrachtwagens met autolaadkraan en haakarm -

A. de Wilde, materieelbeheerder Stadswerk072 NV

''Mijn ervaring is goed. Ik ben het meest tevreden over het geheel van de aanbesteding. Alles is goed geregeld en de begeleiding van A tot Z is top. Er is veel kennis van zaken en alles wordt goed gemonitord en bijgehouden.''

- Uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van zijladers en een midi achterlader -

M. van Mossevelde, opzichter gemeentewerf bij de gemeente Middelburg

“De ondersteuning gedurende de aanbestedingsprocedure was uitstekend”

- Advies en ondersteuning bij een Europese aanbesteding voor een haakarmauto met kraan -

W. Bakker, contractmanager bij SED Organisatie

"Wij zijn tevreden over de goede inhoudelijke productkennis en de aanwezige kennis van de aanbestedingsregels"

- Uitvoeren van een meervoudig onderhandse aanbesteding voor de levering van een shovel -

C. Jager, coördinator aanbestedingen bij gemeente Culemborg

"We hebben de samenwerking, communicatie en productkennis als uitstekend ervaren"

- Europese aanbesteding voor een glaskipper met kraan -

L. Driessen, fleetmanager bij Twente Milieu

"De meerwaarde is de aanwezige kennis en ervaring bij het juist invullen van alle documenten tot in detail"

- Advies bij de inschrijving op een Europese aanbesteding -

W. Remortele, bedrijfsleider bij Kraakman B.V.

"Goede, duidelijke en prettige communicatie, wat uiteindelijk heeft geleid tot precies het gewenste resultaat."

- Meervoudig onderhandse aanbesteding ten behoeve van de levering van een kraan ingevoerde versnippercombinatie en een maaiarm met heggenschaar -

A. de Wilde, materieelbeheerder Stadswerk072 NV

“Het loopt hier inmiddels gesmeerd. Het contract is ingegaan en binnen een maand zijn we met de software live gegaan.

We zijn met de opdrachtnemer een partnership aan het opbouwen, waar ik alle vertrouwen in heb.

Dankzij de prettige en adequate samenwerking met United Quality hebben we deze aanbesteding in een recordtempo kunnen doorlopen.”

- Advies en ondersteuning bij de uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van het onderhoud aan het wagenpark -

X. Rijff, facilitair medewerker bij Waterschap Drents Overijsselse Delta

"United Quality beschikt over uitstekende vaktechnische kennis van producten en de markt. Ze kunnen de klant op een juiste manier adviseren om tot het gewenste product te komen." 

- Europese aanbesteding voor zware voertuigen -

A.J. Hoek, accountmanager voertuigen bij de gemeente Almere

"Wij hebben een goede ervaring met United Quality. Wij zijn goed begeleid en geïnformeerd over de aanpak van de inschrijving. Daarnaast uitstekend geholpen bij het opstellen van een tijdschema om op tijd alle documenten te kunnen realiseren."

- Advies, ondersteuning en projectcoördinatie ten behoeve van de inschrijving op een aanbesteding tractoren van het Waterschap Hollandse Delta.

L. Ampt, verkoopadviseur landbouw bij Kraakman

''Wij hebben een uitstekende ervaring met United Quality. Met name tevreden over de ruime kennis en accuraatheid."

- Het uitvoeren van een onderzoek en het opstellen een adviesnotitie voor (duurzame) alternatieve inzamelvoertuigen t.b.v. lediging van onderlossende containers

B. van der Veer, unithoofd inzameling bij de gemeente Utrecht

"Wij hebben een goede ervaring met United Quality. Het gehele pakket is goed en professioneel verzorgd, ze denken mee en kijken vooruit. Snelle communicatie en uitstekende kennis van zaken."

- Uitvoering van een Europese openbare aanbesteding ten behoeve van de levering van inzamelvoertuigen met kraan.

M. van Mossevelde, opzichter gemeentewerf bij de gemeente Middelburg

"We hebben een uitstekende ervaring met United Quality, met name goede communicatie en duidelijke uitleg bij vragen"

- Europese aanbesteding voor de uitvoering van gladheidbestrijding -

J. van Wees, beheerder civiele techniek bij de gemeente Rijswijk

"Onze samenwerking met United Quality is ons uitstekend bevallen. We zijn erg te spreken over de kennis in combinatie met de servicegerichtheid"

- Europese aanbesteding voor ondergrondse containers met toegangscontrole- en vulgraadmeetsystemen -

A. Werner, projectleider Inzameling bij Reinigingsdienst Waardlanden

"Wij hebben een goede ervaring met United Quality: flexibele en informele aanpak met een deskundig adviseur"

- Europese aanbesteding voor de levering & onderhoud van winterdienstmaterieel -

R. Jacobs, vaktechnisch beheermedewerker bij de gemeente Eindhoven

"Zeer prettige samenwerking, waarbij United Quality een hoge mate van kennis heeft geleverd met betrekking tot het aan te besteden object"

- Europese aanbesteding voor de levering van een kolkenzuiger -

Ing. S. van Dam, projectmanager bij Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)

"Het was een buitengewoon prettige samenwerking, met name door de hoge mate van kennis in de ondersteuning door United Quality"

- Europese aanbesteding voor de levering van zijladers -

Ing. S. van Dam, projectmanager bij Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)

"Wij hebben een goede ervaring met betrekking tot de kwaliteit en de snelheid van de geleverde diensten"

- Europese aanbesteding voor schuimblusvoertuigen -

M. van Brussel, Manager Brandweerzorg en Risicobeheersing bij ProRail

"Wij zijn uitstekend tevreden over de professionele aanpak en begeleiding. Mede over de kennis van de markt en de producten"

- Meervoudig onderhandse aanbesteding voor een werktuigdrager - 

S. Weel, projectleider bij Stadswerk072 NV

"De hele begeleiding van A tot Z was goed"

- Europese aanbesteding voor de levering van een Kraankipper en Bedrijfsauto's - 

M. Veen, werkzaam bij de Gemeente Den Helder

"We zijn erg tevreden over het prettige, directe en snelle contact met onze contactpersoon. We konden snel schakelen en vragen werden snel (en naar tevredenheid) opgepakt"

- Advies voor een zestal contactverlengingen vakgroep Afval en Schoon - 

M. de Wit, Programmaleider Afval & Schoon bij Gemeente Lansingerland

"Uitstekende inhoudelijke kennis van zaken"

- Europese aanbesteding voor de uitvoering van gladheidbestrijding - 

B. Ceelen, Wegbeheerder bij de Gemeente Bernheze

"Wij hebben een goede ervaring met United Quality, waarbij we vooral tevreden zijn met de duidelijke begeleiding gedurende de aanbestedingsprocedure"

- Meervoudig onderhandse aanbesteding voor bedrijfsauto's met open laadbak -

J.J. Gerritsen, Wagenparkbeheerder bij de Gemeente Putten

"Na selectie van diverse adviesbureaus zijn we uitgekomen bij United Quality, zij waren de enige partij die ook de kennis op gebied van voertuigen/inzamelmiddelen aantoonbaar bezitten. Dit resulteert in duidelijke/strakke technische bestekken, heldere beoordelingscriteria, weinig vragen vanuit nota van inlichtingen en snel doorlopen aanbestedingsprocedures. Kortom een tevreden klant!"

- Aanbestedingen voor voertuigen en inzamelmiddelen -

O. Stofberg, Hoofd Planning & Beheer RMN

"Gedurende het gehele traject zijn wij prettig, professioneel maar ook coachend door United Quality ondersteund. Ook indien er zich onverwachte ontwikkelingen voor deden waren de heren altijd bereikbaar, zelfs tijdens de vakanties."

- Aanbestedingen reparatie/onderhoud wagenpark en aanbesteding automaterialen -

A. Wolthuis, Coordinator Loket Techniek & Materieel en Logistiek

"United Quality heeft ons de afgelopen jaren uitstekend geholpen bij een intern onderzoek naar nut en noodzaak van onze werkplaats, verschillende Europese aanbestedingen en een coachingstraject. De afgesproken doelstellingen werden volledig gehaald!"

- Onderzoek werkplaats en coachingstraject. Begeleiding diverse aanbestedingstrajecten -

Gerlof Osinga, manager Inkoop & Techniek ACV Ede

"Een aanbesteding reparatie en onderhoud voor een breed wagenpark zoals Dar NV dat heeft is geen gemakkelijke klus. Om te komen tot een goede en gedegen aanbesteding ben ik op zoek gegaan naar een partij die zowel de kennis als ervaring heeft. In United Quality hebben we de partner gevonden die de mensen heeft met de juiste competenties om ons hierbij te helpen. Mede door de strakke en professionele begeleiding is de aanbesteding soepel verlopen."

- Europese aanbesteding reparatie en onderhoud complete wagenpark -

R. Frederiks, Manager Uitvoering Dar NV

"In het hele traject van voorbereiding, aanbesteden en nazorg is United Quality een betrouwbare en ter zake kundig partner gebleken. De kennis en ervaring gecombineerd met professionaliteit van de medewerkers hebben HMS “ontzorgd” in deze grote en complexe aanbesteding."

- Europese aanbesteding levering, onderhoud, reiniging en beheer van 4.000-8.000 ondergrondse containers -

A. Baars, Directeur NV Haagse Milieu Services

"De prettige samenwerking, de aanwezige expertise en praktische tips hebben geleid tot een meerjarenonderhoudscontract en de aanschaf van het voertuig. Ook eerdere samenwerkingen zijn als positief ervaren en hebben geleid tot een goed resultaat."

- Europese aanbestedingen voor een autospuit en uitbesteding van reparatie en onderhoud -

J. Huisman, Hoofd Services Gezamenlijke Brandweer

"In onze regio (Noord-Limburg) hebben we United Quality al meerdere malen gevraagd om Europese aanbestedingen voor de gezamenlijke gemeenten te begeleiden. Eerlijk is eerlijk, United Quality is niet het goedkoopste bureau dat er is. Maar dankzij de kwaliteit van hun advisering en hun kennis van de markt, hebben we een veelvoud van de begeleidingskosten structureel op de opdracht kunnen besparen."

- Diverse aanbestedingen voor minicontainers, ondergrondse containers, containermanagement systeem -

I. van Kronenberg, beleidsmedewerker afval gemeente Venray

"Wij stonden voor de uitdaging, zowel het vervangen van de diverse voertuigen als ook een nieuw variabel brandstofcontract voor de Buitendienst. Vanwege het ontbreken van specifieke technische kennis, kwamen we via een gesprek met een leverancier in contact met United Quality. Een goed gesprek en een heldere offerte was de start van een intensieve periode. Met elkaar, gebruikers van de voertuigen, onderhoudsdienst, staf en management, zijn via een bottum-up proces de aanbestedingsdocumenten ontstaan. Het creëren van draagvlak, open staan voor elkaars meningen, het accepteren van ‘nee’ als antwoord en het informeren van management en bestuur, waren de kernwaarden voor het gehele proces. In een goede samenwerking tussen de afdelingen en met United Quality zijn de aanbestedingsprocedures naar volle tevredenheid verlopen. Zowel op het gebied van het eindresultaat als ook de gemaakte afspraken voor de ondersteuning."

- Aanbestedingen voor diverse voertuigen: zijladers, veegmachine, bestelwagens, vrachtwagens en brandstof -

H.M. Kallenkoot – beleidsmedewerker buitendienst

"Uitermate professionele en gedegen ondersteuning door ter zake kundige consultants."     

- Aanbesteding voor ondergrondse containers op basis van Best Value Procurement -

S. van Dam, teamleider technisch beheer Avalex

"United Quality heeft de afgelopen jaren diverse opdrachten uitgevoerd voor Amstelveen, van aanbestedingen tot aan een visie over gezamenlijke afvalbrengstations in de regio. United Quality blinkt hierbij naar mijn mening uit in haar no-nonsense aanpak, gewoon praktisch en klare taal en recht op het doel af, zonder de omgeving uit het oog te verliezen."

- Onderzoek afvalbrengstations en diverse Europese aanbestedingen -

N. Altorf, Hoofd Realisatie & Beheer gemeente Amstelveen

"Bij de aanbesteding van de servicevoertuigen heeft United Quality ons goed geholpen met zijn gedegen kennis van markt en materie. Gerard de Boer heeft veel affiniteit met de gebruikers en weet dat nauwgezet in technische zin te vertalen. Door zijn scherpte en zorgvuldigheid heeft hij ook bij de contractering voor ons het beste resultaat weten te behalen."

- Aanbestedingen bestelauto's en vrachtwagen met kraan -

A. Lurvink – inkoopcoordinator gemeente Oost-Gelre

"Goede inhoudelijke discussies en meedenken tijdens het ontwerpproces. Duidelijke afstemming over de uitgebrachte adviezen en veel technische en inhoudelijke kennis."

- Europese aanbesteding voor de levering van tankautospuiten -

M. Helmig, wagenparkbeheerder bij de Veiligheidsregio Hollands Midden

"Naast de afgesproken rol, breng UQ veel kennis met zich mee waarmee ze de klant adviseren. Dit is van grote toegevoegde waarde."

- Europese aanbesteding ROB en keuringen brandweervoertuigen -

A.J. Wolthuis, Brandweer Kennemerland

"1 Pragmatische aanpak
2 Goed luisteren en inspelen op de klantvraag
3 Flexibel en goed anticiperen in lastige omstandigheden (Corona)"

- Brainstorm werkplaats -

C. Coolen, gemeente Amsterdam

"Tijdens opstellen van PvE steeds de toetsing met de praktijk op basis van de brede ervaring van UQ, dit werkt heel prettig. De adviseurs van UQ zijn goed in het verplaatsen in de klantwensen en deze te vertalen naar een scherp PvE."

- Europese aanbesteding tankautospuiten -

M. Helmig, wagenparkbeheerder bij de Veiligheidsregio Hollands Midden

"Begeleiding en ontzorging van het totale inkooptraject voor de aankoop en plaatsing van ondergrondse restafval containers."

- Meervoudig onderhandse aanbesteding levering ondergrondse containers -

M. Weber, gemeente Boxtel

"Duidelijkheid, snelheid, vriendelijkheid, meedenken, oplossend vermogen. Er wordt door United Quality overal aan gedacht. Zelfs aan de dingen waar we zelf niet aan denken."

- Europese aanbesteding brandstoffen -

M. van Mossevelde, gemeente Middelburg

"Kennis, ervaring, inlevingsvermogen en reactiesnelheid."

- Europese aanbesteding inzameling en verwerking grofvuil en BSA -

M. Huibers, gemeente Horst aan de Maas

"Helder advies en conform planning"

- Advies verduurzaming wagenpark -

G. Berkelder, gemeente Texel

“Algemene beoordeling is uitstekend en vooral het snel en volledig reageren.”

- Onderzoek mogelijkheden zondag openstelling afvalbergstation -

R. Oosterhof, teamleider afvalbeheer bij de gemeente Aalsmeer en Amstelveen.

"Ik ben bijzonder tevreden over het aanwezige vermogen bij United Quality om de wens van de klant te vertalen naar het uiteindelijke product. Verder beschikken zij over de benodigde expertise om de klant op een juiste manier te adviseren."

- Europese aanbesteding levering van bepakkingsmateriaal -

A.J. Wolthuis, teamleider Loket Techniek & Materieel, Techniek, Centrale ademluchtwerkplaats en logistiek bij Brandweer Kennemerland

"Professionele begeleiding zowel tijdens de voorbereidingen, praktijkbeoordelingen als bij het tot stand komen van de overeenkomst. United Quality weet precies wat bij Stadswerk072 speelt, heeft verstand van zaken en adviseert op de juiste wijze." 

- Europese aanbesteding bovenladers en veegmachines -

S. Weel, projectleider Uitvoering bij Stadswerk072

"De algemene beoordeling is goed. Het meest tevreden ben ik over: de inhoudelijke kennis, de intensieve communicatie en het nakomen van afspraken. Ook ben ik te spreken over de schriftelijke vertaling van hetgeen mondeling is afgesproken."

- Europese aanbesteding verwerking GFT -

M. Vaal, directeur Blink, unieke publiek-private samenwerking tussen de gemeenten

"United Quality heeft kennis van zaken en geeft duidelijke adviezen."

- Europese aanbesteding veegmachines -

R. Minkema, wijkbeheerder Bergen, Domein Beheer Openbare Ruimte bij Werkorganisatie De BUCH

"De algemene beoordeling is goed. Het meest tevreden ben ik over de samenwerking en afspraken die er gemaakt zijn. Tevens de professionele ondersteuning."

- Bouwbegeleiding kolkenzuiger -

T. van Egmond, gemeente Den Helder

"De algemene beoordeling is uitstekend. Het meest tevreden ben ik over de algehele professionele aanpak en uitvoering en de brede kennis over de te voeren aanbesteding."

- Europese openbare aanbesteding voor reparatie, onderhoud en reiniging van onderlossende containers -

S.J.W. van Dam, Asset- & Projectmanager bij Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN)

"United Quality is een professionele partner bij aanbestedingen. Zij denkt goed mee en heeft veel kennis van de markt(ontwikkelingen). Wij werken al jaren met grote tevredenheid samen"

- Meervoudig onderhandse aanbesteding voor een hoogwerker - 

S. Weel, projectleider bij Stadswerk072 NV

"United Quality gaat voor kwaliteit. Ze hebben gedegen markt- en materiekennis en leveren maatwerk waar gevraagd. De klant is koning, als klant voel je je gehoord en begrepen, met wederzijds respect."

- Europese openbare aanbesteding voor de levering van minicontainers -

H.M. Kallenkoot, gemeente Tytsjerksteradiel

"Het traject voor de (Europese) aanbesteding en afhandeling van de nieuwe tankautospuiten was complex, risicovol en kende veel valkuilen. De expertise hebben we ingehuurd, omdat de VRR daarover niet beschikt. Ik ben als algemeen directeur VRR buitengewoon tevreden hoe met kennis, know how, accuraatheid en vasthoudendheid de belangen van de VRR door United Quality zijn behartigd. Ook de ‘after sales’ is een reden om dit bedrijf aan te bevelen. Dit was aanleiding om de aanbesteding voor kleine dienstvoertuigen ook door United Quality te laten doen. Ook dit traject is –de aanbesteding is afgerond- naar volle tevredenheid verlopen."

- Europese aanbestedingen tankautospuiten en dienst- en piketvoertuigen inclusief projectmanagement -

mr. drs. A. Littooij, Algemeen Directeur Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond

Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

Neem gerust contact met ons op

Om uw bezoek aan onze website gemakkelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Met deze cookies verzamelen we statistieken om onze website te verbeteren, sociale media-integraties te bieden en u nauwkeurige locatie-gebaseerde contactgegevens te geven. Door op Accepteren te drukken, gaat u akkoord met het instellen van cookies.
Lees meer over ons cookie-beleid en privacy policy.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord
;